Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

PC - II

Alaplap és processzor már meg van, ami még hátra van:

Táp: TypeR fekete, igen cép, 460W - 18k
Memória: na én itt kicsit olcsóbbra cseréltem Corsair Twin 2x512mb 400mhz, Valuselect, 36k, ha jól emlékszem.
 És akkor többi pénz félrerak májusban pedig befejezem a gép összeállítását a videókarcsi megvásárlásával.

A választásom pedig nem más, mint egy HIS IceQ II Turbo X800XL 256mb VIVO - 73k

UV Reaktív bazinagy hűtőventillátor ahhhhhhhh!!!!!

Aztán majd valamikor veszek egy TFT moncsit, egy Viewsonicot, de egyenlőre nekem semmi bajom a CRT-vel. Najó, csak annyi, h kiba nagy.

Harag

Még én is élek.
Habár, ha szigorúan venném az önkritikát és életpárti lennék, és nem kedvelném azokat a dolgokat, amiket kedvelek, s élvezek, akkor már biztos nem élnék. Szomorúan jegyzem meg, hogy Xpressionist bezárta a blogját, remélem eléri azt, amit el akar érni és folytatja, azt amit most abba hagyott.
Rövid összefoglaló:
Nem volt wasabi, amikor egyeztetni akartam az időpontot, hírtelen mindenkinek programja lett, sebaj. Voltam a farsangon, japán rockernek öltöztem (habár inkább mumusnak látszottam, szóval hatásos volt), nem volt valami über jó mulatság, sok volt a fehér porcelánmaszk, a bóhocorr helyett,... majd legközelebb.
Itt volt a bolondnagyanyám is a 7végén, ahhoz képest, h amikor legutóbb itt volt megesküdtem, h ha még1x meglátom seprűvel kergetem ki az utcára, na ahhoz képest egész jól toleráltam. Igaz igyekeztem nem otthon lenni, így max 10 percet beszéltem vele, próbált bevágódni az öreglány, de engem ilyen ember ne nézzen hülyének.
Rossz természetem van, akire megharagszok, de igazán, akkor  az örökharag. Így vagyok apámmal is, nem gyűlölöm, csak egyszerűen kurvára haragszom rá, és megvetem. Anyám sokszor nyúz vele, h ugyan már, ami a múlt az a múlt, de nem igaz, most is ugyan olyan mint régen, heh csak már nem velünk. A szentasszony, sírva hívta fel anyámat, h nem lehet szót érteni apámmal. Nekem ez mint mindig, végtelen örömet okozott, mármint nem az, h a szentasszonyka sírogat, hanem az, h nekem volt igazam, végre nekem volt igazam, s nem apámnak, ő nem képes változni, s nem ő a tökéletes családember, mint ahogy azt ő gondolta. No, de szót se többet róla, mert csak felidegesítem magamat.
Mondták nekem, h paraszt vagyok, de csak úgy viccesen. Most viccen kívül egyetértek az illetővel. Tudnám sorolni a neveket, akikkel ha nem is direkt, de paraszt voltam. De nem teszem, nem örlődöm a múlt dolgain, vagy fogok bocsánatot kérni, ha ezt tenném, megint síróbaba lennék mint régen. Nem gondolkodni, a múlt megtörtént, hibákból tanulni, és gyorsan elfelejteni az egészet, nem pedig elfojtani, azzal csak árt az ember magának. Legalábbis én így gondolom.
Szeretem a tavaszt, csak kár, h az embernek mindig ilyenkor jön ki az összes lelki baja.

L Word 2x5 röviden:
lol @ Alice&Dana, az a ruha-túl-szoros-bilincsnek-hol-a-kulcsa jelenet poén volt (h manapság mien felkapott dolog lett a karperec heh). Bette egy idióta, persze, h sokat jelent a CAC, de ne ezen vesszen már össze Tinával, pont aznap, amikor visszaköltözött hozzá. És m az, h az a flancos Helen Pibody (v mi) is leszbikus? He? Ez rossz ötlet volt, viszont annak örülök, h az az ügyvédnőci kiesett, még a szeme sem állt jól, lehetett látni már az elejétől fogva, h csak is Tinára hajt, pfff. Tina meg térjen észhez, ő neki Bette mellett van a helye, de ha ez így folytatódik tovább teljesen elidegenülnek egymástól. Á a mi ksi Jennynk pedig végre emberi külsőt kapott, habár lökötebb, mint valaha. Nem tudom, nekem valahogy jobban tetszettek azok a kisregényei, amit az első évadban írogatott. Mostaniak számomra túl érthetetlenek. De mit vélek felfedezni, mintha egy Jenny, Carmen, Shane háromszög kezdene kialakulni. Jah és Shane bemutatta, h 2 lány igenis tud baszni. De ezt aza  videós srác remélem nagyon megfogja szívni. Film... na Shane is jó helyre csöppent az a szőke hájad producer úgy rámászott, mint koca a moslékos vájúra. Amikor ott cuppogott neki a kocsiból, meg amikor a kocsiban a nyakát csapdosta, óhatatlanul is Ady verse jutott eszembe "Harc a Nagyúrral" - nem tom miért, de ez az.

És ha már Ady, akkor legyen Achilles Dent is. Úgy látom befejezte a 23mat, mert a versblogja utolsó bejegyzése Március 1.

Achilles Dent - Kíváncsiság

Nem hiszem, hogy túl sok a kommentár...

Különbség, hogy én értem
Tudom, miről írtam
Minden ott volt
A múltamból ragadtam ki

Ha megindul szemem fehérje
Ha belelátok tükreimbe
Az nem álszentség
Az nem primitívség

Súlyosan elbillent a mérleg
Jobban, még jobban szeretem a verset
Létem nem emberi, tudom, létem alaktalan

Mit tegyek, hatalmasak a szavak
Nem csak az enyémek, máséi is
Hadakozásom hiábavaló, elpusztíthatatlan
Nem csökken befogadókészségem, sem éhínségem

Láthatatlanok a határok még
Szenvedek, és hajt a kíváncsiság
süti beállítások módosítása