Hohohohoho Rammstein koncertre a jegy (csak) 8900 HUF. Február 27ike, vasárnap... mint egy tűzoszlop úgy lebeg lelki szemeim előtt.

Jah egyébként check it out, Scullynak új dizájnja van, sztem coolos lett :)

Aztán én akartam még valamit mondani.. jah meg van, megint Scully szemfüles volt, s talált egy új bloggert: Malachitot, aki szintén elvtársnő. Szóval hamarosan ő is befog kerülni a linkek közé. Végig olvastam a dolgait, szvsz én nem vagyok oda a feministákért, mert ismét csak szvsz feleslegesen törik magukat, 99%-ban hasonló esélyeink vannak az életben, mint a ffiaknak. Épp ezért volt butaság, aki egyszer azt állította, h Scully femminista gyöngyszem lenne, mert ő nem az.

A leszbikus blognéven futó hölgyemény meg nem nagyon akar írni, kár volt elkezdenie.

Aztán újabb méylreszántó gondolataim egyike az volt, h itt olvasgatva 1-2 embert, meg ismerve 1-2 hölgyeményt, a többségre az a jellemző, h mindenki teljesen ki van bukva, amikor arról van szó, h coming out sajtámagunknak meg aztán a családnak/ismerősöknek. Még a biszexuálisok többsége is nagy tragédiaként éli meg. Ez így utólag visszagondolva nagy marhaság (ne értsen félre senki, az én coming outom időszakakor magamra és másokra közveszélyes, depis, mosott xar voltam "itt a vég" gondolatokkal). Így visszagondolva tök feleslegesen agonizáltam, a barát iköröm 100%-ban elfogadott, az iskolában, az életben, a tanárok soha nem tettek rá megjegyzést, különböztettek volna meg hátrányosan. Anyám először jól, majd rosszul fogadta, de aztán 1 hónap alatt sikerült feldolgoznia, apám az úgy tezs minth anem tudná, a nagyszüleim meg ugye vallálosak, s ők meg imdákoznak mindennap értem, meg már úgy tesznek, mintha ilyet nem is hallottak volna, s állandóan unszolnak, h menjek férjhez >_<.
Szerintem az lenne normális, ha az emberek nem igazán csinálnának ügyet belőle, ha azt hallják, h meleg, leszbikus, transzszexuális, stb. Mert ezek olyan dolgok, amik csak az egyén magánéletét érintik, s a társadalmi életben ugyan úgy tud teljesíteni, dolgozni, felelősséget vállalni, élni, mint bárki más.
Csak hát ugye emberek vagyunk, s aki nem illeszekdik be a masszába azt fel kell rúgni, s agyon kell taposni, de hál égnek ez a szexualitás terén egyre kevésbé jellemző dolog afejlett és fejlödő országokban.
Nah végülis amit mondani akartam, azok akik még nem estek át a nagy dolgon, v épp benne vannak nyakig, fel a fejjel, nem fog összedőlni a világ :)!