Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Nincs nő, nincs sírás, háhá!

Az Ösztrosokk folyamán vagy 10x elmondtam ezt a kis magáért beszélő idézetet, amikor rákérdeztek, h miért vagyok "szingli".
Egyébként a mostani sokk is nagyon jó volt, annak ellenére, hogy nagyon szarul éreztem magamat az elején, mert fájt a hasam, fájt a fejem és szédültem. Amikor bementünk táncolni 30 perc után ki kellett rohannom, mert iszonyatos légszomjam volt, meg émelyegtem. 10 percet kint töltöttem a levegőn, jól lehültem, s utánna meg tök jól voltam. Vazze és táncoltam, s én meg utálok táncolni, mert szerintem iszonyat tehetségtelen vagyok ezen téren, de azért jó volt. Pajtiék csináltak képeket is, majd ha megkapom őket, lehet, h felrakok 1-2t. Meg msot is találkoztam egy csomó új arccal. Most nem akarok gonosznak, vagy szemétnek hangzani, de volt akitől egyszerűen menekültem volna, amikor mellém üllt a társaságával. Én ha társaságban vagyok 2 dolog jöhet szóba: hülyülünk, vagy komoly dolgokról beszélünk, de ha ezt valami gusztustalan állkomoly témákkal, megfűszerezve álltudással tálalják, én attól rosszul vagyok. Így volt, h bekerültem 4 nő közé, s végig mint aki be van baszva úgy ültem közöttük, s próbáltam nem oda figyelni, h miről megy az okfejtés, ha meg engem kérdeztek, akkor próbáltam diplomatikusan állást foglalni a semmi mellett hehe. Egyébként kedvesek voltak meg minden, sőt egy lány, aki kicsit idősebb volt még szimpatikus is volt, de nem alkotnak számomra szórakoztató, jó társaságot.

Az egyik lánytól, akivel sokkon találkoztunk, ma írt egy üzit nekem:

"Légy szíves cseréld le a képedet, mert ezen úgy nézel ki mint egy hormonzavaros óvodás!!! "Élőben" + szép az arcod."

Jajj ez úgy megdobogtatta már korán reggel a szívecskémet. Jó tényleg egy elég mumusos képet raktam fel magamról a pridera, hehe direkt emberilyesztőnek.

Na majd még később írok.

Telepítési jótanácsok USB csatlakozású eszközökhöz:

  1. Soha ne hagyd el a kibaszott telepítő lemezt
  2. Ha mégis, készülj fel, h a hivatalos honlapról maximum 2kb/s sebességgel fogsz tudni letölteni
  3. Elsőre biztos rossz drivert fogsz letölteni
  4. Indítsd el a telepítőt, siekres telepítés után újra indít, de nem fogja észlelni az eszközt
  5. Miután nem észleli az eszközt ne próbáld meg az eszközkezelőben manuálisan telepíteni, mert az USB portot tuti nem adja ki, mint lehetőség, viszont ha másra rakod a géped a Windows betöltése előtt mindig újra fog indulni
  6. Húzd ki az USB kábelt, uninstaláld a drivert
  7. Dugd be a kábelt, megjelenik mint ismeretlen eszköz, egy bip és megtalálja a gépeden a letöltött telepítőt és már müxik is a scanner/nyomtató/mi egyéb
A nap kérdése, hogy bedugott USB kábel mellett az XP miért nem észleli, vagyis észleli, de miért ne müxik a drivere -.-?

És mégegy microsoft csoda, amire e-mailben hívták fel a figyelmemet:

"Ezt probald meg......  Inditsd el a MSWord-ot,  nyiss egy uj dokumentumot, gepeld be:
 =rand(200,99)  
Nyomj enter-t...  Es most jon, amit aMicrosoft nem tud megmagyarazni!!! "

Ha jól selytem lemaradtam a kurvás riportról, majd megpróbálok utánni nézni, hogy mi volt benne, mert van egy ide vágó sztorim :)

Ma este sokk :), cool, csak kár, h már megint fáj a fejem.

Akinek meg van Weiss Kreuztól a "Kiss me, Kill me, Love me" ... az kérhet valamit tőlem!

Élménybeszámoló

Tök jó volt a buli, hehe igaz éjfélig egy darab külföldi sem volt, de aztán mind egyszerre beszívárgott. Andrea nem volt, de én ennek ellenére kurva jól éreztem magamat. Hehe a buli is csak 2ig tartott volna, ehhez képest valami 3 fél 3kor ért végett, és nem ám a megszokott elhajtós zenével, mint a rendes ösztrosokkon, hanem simán leállították a zenét.
Pajtiék tök rendesek voltak, mivel egyfelé lakunk, taxit hívtak, s engem mint potyautast felvettek, így 4 felé már otthon is voltam.
S bevallom, csak most úgy 20 perce sikerült felébrednem, keine Schule heute :\

____

"Álom álom, édes álom. Altass engem légy halálom." - Vörösmarty Helvia halálán (?)

Na aztán ma is sikeredett valami érdekeset álmodnom.
Valami középkori zsarnok lehettem, mert arra emlékszem az elejéből, hogy egy várban vagyunk, s van velem egy lovag (aki az én alattvalóm volt sztem), s én arra úszítottam hogy gyújtsa fel a csajt (akinek tiszta Joan of Arc kinézete volt, <3 Milla Jojovich), aki úgyszintén valami befolyásos női úr, lovag, gróf vagy mi fene lehetett. Azt tudom, hogy a csaj (rövid) haja elkezdett lángolni meg minden, de aztán valahogy nem sikerült a tervem, mert a következő jelenetben, már (nem a várban, hanem a vár előtti földrészen) ő utasította az egyik lovagját az én kivégzésemre. Én meg felajánlottam, hogy nehogy mán csak így lekaszaboljanak, mint 1 disznót, inkább a saját kardomba dőlök. Én becsületesen meg is próbáltam, de nem haltam bele, inkább megjátszottam a tetszhalottat, ami egész jól ment. De ők sem volta hülyék, valahogy kiszúrták, hogy még élhetek, ezért hogy lebuktassanak, tűvel kezdtek el szúrkálni. Aztat én hőisen kiálltam, de amikor arról volt már szó, hogy biztos, ami biztos palossal leszedik a fejemet. Ekkor már felálltam, s mondtam, hogy inkább valahogy máshogy végezzenek ki. Itt röpke időugrás, mert a legközelebbi helyszín egy metró zsúfolt belsejére emlékeztett. A vagon tele volt az ismerőseimmel, Annanéni, Erika, anyám, apám, barátaim, kedves osztálytársaim, hozzátartozóim, stb, meg persze a Milla Jojovich utánzat, meg a lovagja. És épp gondolkodhattam azon, hogy hogyan akarok meghalni, ekkor a kezembe fogtam egy stukkert (szép fekete volt, olyan mint a counter-strikeban a Terror kezdő pisztolya), s fejbe akartam magamat lőni, de aztán az jutott eszembe, hogy nem lennék valami szép látvány szétfröccsent agyvelővel. Aztán megint a kardomat néztem, hogy akkor még egy harakiri kísérlet, de valahogy úgy éreztem, h most nincs bennem annyi lelkierő, hogy szépen sréjen, keresztbe metszem a hasamat. Ekkor jött a nagy ötlet, hogy akkor nyílazzanak le. Elvileg három nyíl lett volna a szívembe. Aztán jöt titt egy drámai megnyilatkozás, s lemondtam hangosan mindenkinek, hogy nagyon szeretem őket, aztán jöttek a nyílak (mindegyiknek a hegye bíbor papírba volt csomagolva), eltaláltak, s aztán én elkezdtem szédülni, zsibbadni, dülöngélni (vagy egy percen keresztül csak dülöngéltem), s... semmi. Nem haltam meg, mert az íjjász megsajnált, s nem a szívemre célzott, hanem jóval feljebb, a nyakam alatti kulcscsont és váll területébe csapódtak be a nyílak. Hát nem egyszerű meghalni. Akkor kiszedtem a nyílakat a testemből, s a Milla Jojovich utánzat, a megkérdezésem nélkül, egy maréknyi gombát nyomott a kezembe, amit muszály volt megennem. Aztán lassan éreztem a hatását, ahogy görcsbe rándult a gyomrom, megfeszültek a mimika izmaim,s olyan lázasnak éreztem magamat, meg erős hányinger érzetem volt, de nem tudtam hányni. Na szerintme ezután már meghaltam, mert a következő álomrészletben szlovákiában voltunk, s vásároltunk anyámmal, meg 1-2 ismerőssel.
Heh, jót álmodtam mi? Így visszagondolva, azszem a leíjjazást választottam volna, az humánusabb.

______________

Unique

Húgom nézte a vivát, s hát mit hallok, Unique nap van, s nyomatták a számaikat. Én especiel őket is szeretem, a csaj hangja, egyénisége, a dalszöveg, meg a zenéjük... hm nem tom, olyan szép együtt, de főleg a csaj :).
Kicsit csalódtam, amikor leadták az egyik angol számukat, ami a "Mi van a nevedben" majdnem hogy teljes tükörfordítása volt, a refrénen kivül alig értettem meg valamit. Nagyon szar volt az összhatása, sztem egy teljesen új számot kellett volna írniuk az angol kliphez. De nem baj, azért én még szeretem őket.


Na ennyi egyenlőre.


És igen, megyek. Mármint a mai ilgás partyra.
És tiszta ideg vagyok, eszembe jutott Andrea (már írtam róla itt egyszer). Most azon filózom, h mennyi az esélye annak, hogy ő is ott lesz, vagy valaki ismeri őt (a horvát, v svéd képviseletből). Mondjuk elég röhelyes, h emiatt idegeskedem, meg izgulok. Kb tavaly december óta nem hallottam felőle semmit. Amikor megismertem (úgy értem, h tényleg megismertem a személyiségét és egyebek) lassan beleszerettem. Hehe viszonylag hamar kihevertem eme plátói románcot, de mint nő és leszbikus hatalmas benyomást tett rám (ezt is említettem már ugye). Számomra egy, hmm hogy is mondjam egy ideállá vált. Inteligens, művelt, kedves, lehetett vele jól beszélgetni (pl az ő szakterülete politika volt, s mégis úgy tudott erről a témáról beszélni, hogy én is megértettem, sőt eszmét is tudtunk cserélni), sugárzott belőle a belső nőiesség (kinézetre is csinos, nőies volt), céltudatos és határozott, mégis finom. Nem tudom, h értitek-e, hogy mit akarok mondani, vagy hogy tudtam-e érzékeltetni, hogy mi mindent jelentett számomra az, hogy megismertem, de ha barátnőt keresnék, szinte biztos, hogy más nőben is az ő belső tulajdonságait szeretném viszont látni (heh kis válogatós vagyok mi?).
És most, hogy eszembe jutott, érdekelne, h mi van vele.

Na majd csak lesz ez valahogy.

Perpill betöltötte winampa z összes létező Dir en Grey számot, ami a vinyómon megtalálható, s az dübörög. Most valahogy ez kell.

Amik most a kedvenceim:

Drain Away
Ugly
Psycho
Hades
Raison D'etre
Schwein no Isu
Tsumi to Batsu
Ash
Child Prey
Riyuu
Mask
24ko cylinder
Hotarubi
Byou shin
Amber

Konzol vs PC

Ma egyik osztálytársammal, éppen a Pcés dolgokról beszélgettünk, s lassan arra terelődött a szó, h a konzolokat hasonlítottuk össze a PC-vel.
Én azon a véleményen vagyok, hogy az igazán jó játékokat (vagy azoknak többségét) konzolokra fogják kiadni. Mert pl nézzük a Playstation 2-t. Ha jól emlékszem 2000 v. 2001 karácsonyán dobták japánban piacra, az ára ha jól emlékszem úgy 200-240e Ft volt (legalábbis Magyarországon, amikor először megjelent). Na ugye akkor van 3-4 éves ez a konzolocska, de máig (főleg akkor) gyönyőrű szép grafikák megjelenítésére volt képes, s ez most is így van (gondoljuk a FF-X-re, a DOA2-re vagy bármilyen játékra, ami most jelent meg).
Ellenben egy középerős számítógép, ami kb ugyanennyibe kerül, 2-3 éves futamidő alatt teljesen elavul (márha az ember nem költ évente 90e Ft-ot a legújabb videókártyákra - de még ekkor is), s akkor még csak egy gép van benne, de ha az ember kicsit is ad magára,, akkor még próbál venni mellé egy minimum 17"os síkképernyős monitort (vagy egy 15"os LCD monitort), egy Dolby Surroundos hangfalat, Logitech highteches egeret (igaz ezek általában tartósabb darabok, lassabban avulnak el), s a végösszeg ilyenkor már lehet akár 500e FT. Akkor ugye még ott vannak a következő dolgok:
  • elszállhat a vinyó
  • vírusok
  • instabil az operációs rendszer (winfosok esetén)
  • valamilyen szintű hozzá értés kell (márha nem akarunk minden1es alkalommal haverhoz, v szerelőhöz fordulni, mert valami nem müxik)
Ezzel ellentétben megvesszük a konzolt, egy gamepadot hozzá (márha az, amit adnak hozzá nem felel meg), egy memória kártyát és kész. Berakjuk a játékkorongot és már játszahtunk is, nem kell félni attól, h összeomlik, lefagy, vírusos lesz.
A szórakoztató iparnak is jobban megfogja érni, mivel a konzoljátékok hamisítása nem olyan ceccerű, mint pl. a DVD, v CD-romok hamisítása. Persze ott van az emulátor, de az meg nem az igazi játékélmény. Az árak eléggé borsosak (5-15e Ft) a magyar átlagfizetéshez képest, de külföldön már jól bevállt módszer, h videójáték kölcsönző is van a DVD kölcsönző mellett, ahol elég olcsón lehet kikölcsönözni a játékot.

És eddig csak a PS2-ről beszéltem, a Gamecube volt Németországban kb 50.000ft (amikor megjelent, itthon meg 75-80e FT).

Még mielőtt valaki elkezdene anyázni, tisztában vagyok azzal, hogy a PCnek sokkal több funkciója van, mint egy konzolnak. Itt szigorúan játékok szempontjából néztem a dolgokat.

Egyébként meg Macintosh rullz (anno aati írt egy régi macintosh laptopról, sajnos nem tudom kilinkelni, mert a blogja törlődött), igaz árban meg is látszik. Míg egy jó PCt kb 200-300e Ftból össze lehet rakni, addig egy Macintosh 600-800e Ftnál kezdődik (avagy tömegcucc vs minőség). A konzolok terén is röhögtem egy nagyot, amikor a Playstation Portable-ről olvastam, h képes DVD lemezt lejátszani meg minden... ami enyhén nevetséges, eltudom képzelni, h a beépített hangfal meg a tenyérnyi képernyő milyen audióvizuális élményt nyújthat. Viszont a kézikonzolok terén nagy előrelépés.

Tehát, ha játék, akkor konzolra szavazok. Egyébként maradok hű az én kis PII -esemhez, ha ceccer gazdag leszek, akkor a Macintoshom mellé lesz egy csomó konzolom is ;)

__________________

Tegnap vagy mikor, a suliban megakartam mutatni az egyik osztálytársamnak a honlapomat, s egyszerűen nem akart bejönni. Otthon megnéztem és müxött, aztán rájöttem, h az internet explorerrel van a gond (én firefoxot használok már). Teljesen kétségbe estem, hogy mi a gond, de senki nem tudta megmondani, s én sem tudtam kideríteni. Erre ma szóltak, h a <title> tag zárását roésszul, </titel>-nek írtam. Kurvára bosszantó. Szal mindneki használjon firefoxot, vagy mozillát, vagy operát :) (a hibát meg már kijavítottam)

Egyébként péntektől fogva ősziszünet lesz, s ez idő alatt szerintem be is fogom fejezni mind a honlap, mind a blog átalakítását.

___________________

Buzi nyúvz :)

Ma délelőtt kezdődőtt el az ILGA gyűlése. Tök érdekes lehet, benéznék egy ilyen konfrenciára. No, de mi sem maradunk ki minden jóból, egy csomó külfldi csajszimajszival lehet majd bulizni. De azt se felejtsük el, hogy szombaton meg ösztrosokk ugyebár, s egyébként nyílt egy új leszbikus szórakozóhely is. Eccer majd megnézem magamnak. Szívem szerint mindegyik bulira elmennék, de akkor ma este is e lkéne mennem, holnapra meg vagyok hívva egy SLY-os sörözésre, s akkor szombatok sokk, s félek, h ez 3000 Ftből nehezen fog kijönni, márha a belépőkön kívül akarok még valamit inni is :\.

No, majd még lehet, h írok a mai nap folyamán. Megint egy hajvágás elébe nézek :), meg elkéne mennem telecardot is venni, Brigikém hívott angliából, azt msot már én is felszertném őt hívni. Hiányzik, vele mindig olyan jókat lehetett dumálni, meg soha nem hagyott otthon tunyulni, mindig mentünk mozizni, olykor-olykor buliba is eltudott ráncigálni, sőt még ösztrosokkra is eljött velem! Szóval illene már nekem is őt felhívni.





Kedves blogereimnek :)

Ma úgy döntöttem nem shoutboxozom, inkább ide írok nekik.

Kedves Scully, remélem mihamarabb túljutsz a fogfájós időszakodon, a magyar meg külfödli termékekkel kapcsolatban igazad van :), megköveztetésed elmarad. (Egyébként eddig te vagy a legszorgalmasabb blogger az elvtársnők között).

Newage, mi van ciccel? Remélem már sikerült alkalmazkodnia az új környezetéhez. Mostanában kicsit eltunyultál írás szempontjából :( (Egyébként ti nem szoktatok ösztrosokkra járni?)

Moondance
, az októberi post-átlagod 3 volt, remélem novemberben 4re gyarapszik :)

Xpressionist, a blogomba már előbb bekerültél volna, ha előbb szerzek tudomást létezésedről (ritkán nézem a statisztikát, vagy a freeblog éppen publikált emberkéit). De már elkezdtelek olvasni :)

S legvégére hagytam aatit, aki már abba hagyta a blogolás eme személyes formáját. Köszönöm eddigi munkásságát, s őszinteségét. Mély benyomást keltett bennem, örülök hogy megismerhettem egy részben a világszemléletét, s valamilyen szinten önigazolást is köszönhetek neki. Ahogy ő mondaná: Respekt!
(S már említettem, hogy ha végzek a honlapommal, a blogot is megfogom változtatni, s megpróbálom mind azt a stílusértéket, s egyszerűséget megütni, mint ahogy azt aati tette egykori blogjában.)
Remélem nemsokára újra találkozhatok írásaival egy új, igaz más írányultságú blogon.


Mára ennyi. Holnap jog ZH, s el kéne kezdeni tanulni rá.

Na most néztem egy kis statisztikát, megosztok 1-2 érdekességet:

Látogatók nemzetisége:


 CountriesOldalakTalálatok
huHungaryhu107721187
usUnited Statesus42512
deGermanyde12200
fiFinlandfi6129
nlNetherlandsnl549
cnChinacn445
caCanadaca340
cyCypruscy245
frFrancefr27
bhBahrainbh242
 Egyebek14208

Aztán a legkeresetebb szavak:


67 különböző kifejezésKeresésSzázalék
női bodyguard9620.2 %
sex csajok ibiza469.7 %
hentai filmek tv-ben459.5 %
linda daemon459.5 %
öngyilkossági statisztikák
459.5 %
red ul-tran449.3 %
sex csajok ibiza német címe439 %
kandech evelyne418.6 %
tizziano ferro30.6 %
achilles dent30.6 %
Egyéb kifejezések6213.1 %

S egy új elvtársnőt is találtam, akit ki is fogok linkelni majd oldalt:

Xpression blogja

Honlap

Tegnap (ma) hajnali 2 tájékán befejeztem a honlap első fázisát :), de nem akart működni, szal hagytam a francba. Ma megnéztem, hogy miért nem müxik >.<... egy részt kurvárra elírtam nagy álmosságomban, de 2 perc alatt kijavítottam most, szal fel is töltöttem. Egyenlőre csak az első 3 menü funkcionál, azok is elég kezdetleges fázisban vannak.
Ha netántán nem jönne be az oldal, akkor próbáld meg később (az ultraweb szerverén még mindig bent van mind a 2 weblap elemei,s keveri őket, holott én már töröltem az előzőt).

Klikk: http://kaoru.uw.hu

Nos, mivel ilyen ügyes voltam, hogy a nagyját megcsináltam a webodlalnak, úgy gondoltma emgérdemlek egy kis pihit, s beírom mi is volt a paintball partyn :)

Reggel 7 kor keltem, pajtit aki velem jött, 7:30 kor telefonos ébresztésben részesítettem. Táska bepakol (kendők + 1 pulcsi), felöltöz (fekete hosszú ujjú poló, terepgatya), 8kor elindul, pajtit felvesz kocsival, s indul ikea hátsó parkolója. Nagy nehezen megtaláltuk az Ikea elrejtett parkolóját, már volt ott 1 kisebb csoportulás, rákérdeztem, h ők is paintballozni mennek-e, s igen volt a válasz. Anyu kocsival elhajt, mi várunk, én várok a [SLY]-os skacokra. Először jött Kísértet meg az öccse, aztán THOMi is, aztán a külsősök. Végül elindultunk 5en voltunk bepaszírozva 1 kocsiba, de nem volt vészes :)
Úgy 40km megtétele után megérkeztünk, a rendőrök csapatának is zöme már ott volt. Lézengés, cigizhetnénk (mer ugye azunk meg nem volt), aztán tartottak 2 gyors tájékoztatót (szabályokról, fegyverekről, felszerelésről), aztán megkaptuk a gúnyákat. Most ugye nem tagadom, hogy én igencsak "teltkarcsú" vagyok :), de az ottani képeken még tömöröbbnek tűnök a kövi dolgok miatt:
  • volt rajtam 1 plusz pulcsi
  • akkor jött az overál
  • overálra "mellvéd" (inkább testrekötözhető kispárna)
  • mellvédre mellény (mivel a SLYosoknak elvileg a terepszínűeknek kellett volna lennie, rajtam meg fekete overál volt, ezért át kellett volna mennem a rendőrcsapathoz, de pajti megmentett és odaadta a terepszínű mellényét)
Aztán akkor volt fényképeszkedés a dögös ruháinkban, papírt meg aláírtuk, h ha agyhelyen lőnek, akkor a szerveinket felajánljuk a rászorulóknak ;) (azt írtuk alá, h a felszerelés minden előírásnak megfelel, s ha baleset következik be, azért mi vállaljuk a felelőséget). Kicsivel később meg is kaptuk a fegyvereinket, én telitárral kértem (200 golyó). Akkor támadt mindenkinek az a nagy ötlete, h próbáljuk ki, először az ott lévő budit, meg fatörzseket lőttük (erről is csináltka képet), de ha már lővünk miért ne eshetnénk túl egy "próbán". Ez azt jelentette, h aki vállalta, az előre sétált 10 métert, s szólt ha készen állt, a barátok meg szépen meglőtték (aki szerencsés volt, az csak 1-1 golyót kapott, de volt akit meg is soroztak hehe). Aztán ezt a szerepet én is magamra vállaltam, először azszem pajti lőtt hátba, az nem fájt, aztán jött 1 a bal agyféltekém hátsófelébe, meg aztán mégegy a sejhajomba. Na ez a kettő, de főleg ami a puszta koponyámon loccsant szét, az kurvára fájt. Kísértet volt az a drága, aki iylen jól célzott :), de azért túléltem.
Aztán rövid körbevezetés a terepen, megmutatták a 2 bázist, a nagyobb fedezékeket, bunkerszerűségeket (azokat is lefényképezték), vissza a gyűlekezőhelyre, itt tisztáztuk a játékmenetet, s utánna los be az erdőbe.
Pajti elhatározta, hogy őt aztán nem fogják lelőni egyhamar.... ehhez képest úgy durva 5 perc után, kuksolunk egy bokorban, s elkezdenek lőni minket. Én nézem egy szép narancsplecsni már volt a mellényemen, s üvöltöttem, h meghaltam. Ekkor nézek a pajtira, ott van hanyatvágodva a földön, s nem tudtam mi van vele. Mozgolódik, tehát még él, talán így fedezi magát, aztán röhög... mondom mi a fene... aztán felemlte a fejét és káromkodik, hogy : "bassza meg, de szar íze van ennek a szarnak", s látom hogy a maszkja közepén egy hatalmas narancssárga plecsni van. Feltartott kézzel és fegyverrel röhögve kivonultunk a csatatérről. A regisztrációs lapon bejelentettük, h meghaltunk, pajti megtisztította a maszkját (egyébként, ha tiszta volt, ha nem, kurvára nem lehetett benne semmit sem látni), aztán ucu vissza "respawnolni". Megbeszéltük megint, hogy együtt megyünk, de engem elhívtak védeni a balszrányat, hol lemaradtam a golyózápor miatt, így nem láthattam, azt amit pajti útólag mesélt el:
Épp valami siskás mellett lelőtték, s jön vissza "meghalva", de amerre ment pechére volt egy rendőr az egyik bokorban, akire a mi csapattársaink vadásztak. S amikor a pajtit észlelték, azt hitték az ellen mozdult meg, s elkezdték lőni, de így megsorozták, a bokorban lapító rendőr meg röhögött, de őt is kiszedték, de mivel még mindig röhögött, nem tudta elordítani magát, hogy meghalt, s ezért tovább sorozták. Ennek az eredménye képpen ott fetrengtek össze-vissza a földön, mert állandóan sorozták őket, s a röhögéstől (a végefelé meg már a fájdalámtól) nem bírták elüvölteni magukat, hogy "MEGHALTAM", csak nyögdécseltek, de azért a végére csak sikerült nekik.
Aztán a félidő felé megint összeverődtem a pajtival, s jó kis fedezékben kiszúrtunk egy rendőrt, s megbeszéltük, amint kimozdul a rejtekéből megsorozzuk. Úgy is lett, szegény szöszke csajszi jó sokat kaphatott mire elüvöltötte magát, hogy meghalt (elvileg csak a törzs, deréktől felfelé ér találatnak, meg a fej elölről/hátulról). Ezekután diszkrétne ki is szállt a játékból :\. Aztán nyomultunk előre, pajti előre rohant egy másik fedezékhez, én meg kiszúrtam még1 rendőrt.  Lőttem 2-3mat és felüvölt, "Vazze, meghaltam, ki lőtt fejbe?"  Mondtam neki, hogy én :), erre ő meg folytajta a csapattársainak "Hát hogy fedeztek ti? Fejbelőnek, ti meg nem fedeztek, veletek sem megyek ám együtt többet!!" Hát mit tehettem erre, olyna vicces volt és elkezdtem röhögni, erre a csaj: "Te meg ne röhögj, majd visszakapod" hehe :o).
Még volt 1-2 érdekes menet, pajtival együtt feküdtünk a "szakadék" oldalán a sárban, s úgy kempeltünk, kúsztunk, másztunk, meg minden :). Aztán az utolsó menetben volt úgy, hogy bent voltunk egy ilyen homokzsákos, fatönkös sánc-bunker szerűségben, s pajti kifogyott a lőszerből. Adtam neki az enyémből, de nem csúkódott le a fegyverének a tartálya, odaadta nekem, hogy próbáljam meg bezárni, ő meg addig figyel. Én ott szarakodok a tartály tetejével, s látom, h egyszer csak felbukkan egy feketeruhás rendőr, mellkasba lő, mondom meghaltam, pajti éppen háttal volt a rendőrnek, s pont fordult arra felé, hogy mi van. A következő pillanatban ott vergődik a földön, s anyázik, h ez kurvára, de nagyon fáj, én meg odaüvöltöm a rendőrnek, hogy mindketten meghaltunk, így a további golyózáport elkerültük. A pajti is jobban lett, de kurvára fájlalta a hátát. Erre derültégből villámcsapás valami átsuhan a fejünk fölött, s tőlem 1 cm-re landol. 1 rendőr átugrott a fejem fölött (én a sánc falának háttal, nekitámaszkodva ültem, kivülről nem lehetett látni, hogy ott vagyunk). Mondom, vazze, mi van ha nem ugrassz át? (na most képzeljétek el, miylen eredménnyel járhat, ha egy ~80-90kgos pasas , nekifutásból magasugrik, s mondjuk a sípcsontomon landol?) Erre ő mondja "Jé, azt hittem, hogy egy fatönk vagy... egyébként már meghaltatok? (fegyver ránkszegez)" Mondtuk ja... kurvára megnyugtatott, hogy csak 1 fatönknek nézett :\
Kimásztunk pajtival, s kb 10-15 perc után le is fújták, s vége volt. Beszélgettünk, átöltöztünk (mindenkinek az overálja bokáról nyakig vizes és sáros volt), pajti megnézte teste azon pontjait, amik sajogtak, a combján volt 1 kurva nagy bekékült folt, s mellette 2 halványabb (meg még otthon a hátaközepén is volt 2 hasonló karibelrű nyom). Aztán fizettünk (kb 4 órát játszottunk, ha nem többet, s 400 golyót lőttünk el, s felszerléssel, meg mindennel együtt volt zusammen 7000ft), vártunk, kocsi, s visszavittek minket az Örsre. Aztán az éhhalál és a végkimerülés szintjén álltunk pajtival (egyikünk sem evett semmit aznap hehe), elmentünk McDonaldsba enni, meg cigi, aztán haza. Pajtinak meg mondtam, este áugrom hozzájuk, s viszek neki fájdalomcsillapítot sör formájában :). Így is lett.

Összegezve nagyon jót szórakoztunk, s örökélmény marad ez a paintball meccs számomra. Én hál' égnek nem szenvedtem nagy sérüléseket, igaz aznap estére a fejem úgy megfájdult, hogy már az is fájt, ha megmozdítottam, de véraláfutásos sérüléseim nem lettek (amit szegény pajti nem mondhat el). Beszéltem a sly-os skacokkal, hogy modnjuk félévente 1xer, vagy legalább évente pantballozhatnánk, mert anyagilag annyira nem vészes mulatság. Mondjuk egy igazi thermálplexis maszkba én szerintem be fogok fektetni, mer az nem állapot, h az ember semmit nem lát 5 perc után, mert tiszta pára a szemüvege. Ha lesz megint paintball publik meccs, akkor nekem lehet jelezni, ha valaki jönni akar :o))


A design 90%-ban kész :), meg már meg is írtam a weblap alapforrását. Vaciláltam hogy frames vagy táblázatos megoldás legyen, azt lett kettő között iframes :\ dehogy vazz mennyit szendvedtem mire rájöttem 1-2 dologra az iframe-mel kapcsolatban (pl a linkek megnyitása az iframeben... de mentségemre legyen az, hogy eddig még soha nem csináltam frames weblapot, mert nem szeretem na)

Szeretném már ma este befejezni, aki kíváncsi, h milyen lesz kb, annak itt van 1 kép.
süti beállítások módosítása