Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Na, felraktam végülisegy pár képecskét:

Heh, félfüllel figyeltem a Sex és New Yorkra, érdekes volt kívételsen a mai esti adás :)

Na próbálok egy gyors összefoglalót írni az elmúlt napok eseményeiből.

Csütörtök:
Beszereztem a DVD írót, meg nyomtatót, pénzem meg nem igen maradt. A nyomtatót pikpak üzembe tudtam helyezni, de hogy én mennyit szenvedtem míg a DVD írót beraktam a helyére. Hm de van egy olyan érzésem, hogy rosszul kötttem be. De véülis neroval be lehet állítani, h melyik legyen az író. De inkább átkötöm mégegyszer, mert eddig 4 dvd lemezből 3mat rontottam... de ha jól érzekeltem a gond a buffereléssel van, vagy nem tudom, sebaj.

Péntek:
Mivel hajanli 3kor feküdtem le ezért pénteken kivettem ey szabinaot a suliból. Aktívan elkezdtem takarítani a szobámban, ami ég most is tart .. Aztán délután befestettem a hajamat kékre.... én stétkéket akartam, de a buzi fodrász világos kéket csnált, s az is szarul. Elkeserédesemben már arra is gondoltam, h lenyírom a hajamat kopaszra.
Anyummal meg vettübnk egy digi fényképezőgépet, ha képzelgőnek ezzel kéne fényképezni, szerintem felakasztaná magát :), de ilyen start dolognak jó (abár egyre több hibát vélek felfedezni a gépben - egybként ez ey HP Photosmart 315, 10e Ftért vettük)

Szombat:
Ösztrosokk! Poén volt, egy csomó ember tudta, h ki vagyok. Ez alkalommal inkább beszélgettem, mint táncoltam... valahogy azt gondolom, hogy semmi ritmikai érzékem sincs, a testem mint 1 nagy fadarab. Egyetlen "tánc" jön be nekem, az a pogó, oda nem kell ritmikai érzék, csak túlélési ösztön, vagy öngyilkossági hajlam.

Vasárnap:
Ösztrosokkból a csajok haza vittek kocsival, heh de jó, hogy a szomszédos utcában laknak :). Húztam is a lóbőrt egy ideig, mikor meg felébredtem, egy tüdőrákost is lekörözhettem volna kátrány felköhögésben... ugyanis az elöző este a pirosmultis cigimnek 80%át elpusztítottam... maradt vagy 3 szál, amit máig nem találok. És én még azzal áltatom magam, hogy ugyan nem szoktam rá. Hülye apám is átjött, jól lefikázta a fényképezőgépet, hát csessze meg, adjon 200e FT-t és oylan csodamasinát veszek, hogy beszarik, addig meg kuss. Aztán a DVD írómra tért át, h ja nem rossz (én kész szakirdolmakat küldtem át neki mailban, h milyen is a pio, de hát gondolom nem nagyon érdekelte), de ő ha vesz akkor is csak plextort fog venni. Jó mondjuk én is így voltam, h ha DVD író, akkor legyen Pioneer, s nem NEC, vagy egyéb, amiről még életemben nem hallottam (vagy ha hallottam, akkor is csak rosszat: pl Logitech írók). Aztána  hajamon röhögött egy órát, szal szokásos röhgök fikázok, szídok, "csak is az a jó, amit én mondok" típusú beszélgetés volt, mint kb az elmúlt 16 évben. Mindegy, aki faszkalap, az az is marad.

Hétfő:
Suli. Szokásos, eddig is voltak, akiknek tetszett hétköznapinak nem mondható hajviseleteim, s volt akiknek nem. Ma sem volt másképp, voltak akik röhögcsélni kezdtek, s voltak aki összesúgtak a hátam mögött, hogy ő is ilyet szeretne, csak az anyja nem engedi :) (mondjuk azon elgondolkodtam, hogy a nyomorék elsősök, akik a 140 cmerükkel kb általános isi 5ikeseinek néznek ki, hogyan van pofájuk nekem beszólni, most nem azért, de a 170 cm-mel, meg a széles és vaskos kis tenyeremmel azért tudok úgy ütni, hogy a másik fal adná neki a másikat, de mivel jámbor lélek vagyok, ezért ilyen nevelési eszközöket nem alkalmazok... egyenlőre)
Az osztálytársaimnak semmi baja nem volt a hajammal, de pojén volt, amikor bejött Valika néni órát tartani, s egyszer csak rámnéz és megkérdezi, hogy velem mi történt. Ő mondjuk zöldesnek látta a hajamat.. aztán kijelentette, hogy "pintyőke" lettem.
20 perces szünetben pedig értekezlet lett volna, hogy ki megy képviselni az iskolát az iskolabörzén, s mivel én is jelentkeztem, nekem is mennem kellett volna, de amikor Szarka meglátta a fejemet, mondta, hogy tegyek is le róla menten, de azért még a Diri behívott magához. Mosolygott egy sort, s mondta ha még zöld lenne, akkor kimehetnék, mert illenék a suli reklámjaihoz (mer ugye a diri FTC rajongó, ezért minden zöld-fehér), de így nem. Aztán megjegyezte, hogy inkább kakadú, mint pintyőke. Ez van, de túl fogom élni :)

Kedd:
Ma iskola undorral ébredtem, s ez így is maradt, szóval ma nem mentem be, hogy 4 órán keresztül haldokoljak az osztályfőnököm színvonalas számtechórái allatt. Helyette emgint rendet akartam rakni, ma sikerült is valamilyen szinten :). Aztán Erika élettársával beszéltem, aki ügyvéd. Anno, amikor vettük a lakást egy eléggé nyomorék, szemét, genyláda, geci ügyvédet fogtunk ki, aki ráadásul a lakás elöző tulajának is az ügyvéde volt. A szemét nem elég, h annó nem foglalta bele a szerződésbe a ködbért, s így emiatt duplán költözhettünk, egyszer lakásunkból albérletbe, aztán onnan ide. Mert a nyomorék előző tulaj még sütette a hasát, s baszott elköltözni, s nem is sietette magát, mert ugye ködbér az nem volt. Jó ez még csak a geciség egyik része (jah bocsánat az obszcén megfogalmazásért, de csak így tudom érzékeltetni, hogy mennyire dühös vagyok miatta). Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy az ügyvéd cseszett beadni a papírokat a földhívatalba (amit 2 napon illik megtenni az ügyvédnek), s az illeték ügyeket sem intézte. A földhívatal papírok azért elég komoly dolog, mivel vannak akik visszaélnek, s mondjuk többsör eladják a lakásukat.... belőlük kinézném, mert már volt itt a rendőrség, s őket keresték. Plussz a bank ameddig nincs a lakás a nevünkre írva, addig magasabb kamatokat számol fel a felvett hitelre. Ezen így kb buktunk 100-120e FT-t.   Az illeték meg azért kellemtlen, mert ha hírtelen kapnál egy csekket 400e FT értékű illeték befizetéséről, nem hinném hogy bárki is repdesne örömében. Anyám enyhén rosszul lett, így is egy eléggé idegeskedő típus. Aztán kiderült, hogy ugye az a szarházi ügyvéd az illetékkel kapcsolatos dolgokat sem intézte el (mert mi már egyszer fizettünk ilettéket, amikor eladtuk a régi lakásunkat, s most már csak a különbözetet kellett volna fizetnünk), s ha megcsinálta vola, kb 80e FT-t kellene fizetnünk, de így most járkálhatunk felülbírásért, ami meg megint pénzbe kerül. Avagy a végösszeg, amit emiatt a seggfej miatt veszítettünk kb. 200-250e FT. Nem baj, ha végeztünk ezzel, minimum az lesz, h felnyomjuk a seggét az ügyvédi kamarának. Aztán lehet, hogy be is pereljük, legalábbis az ügyvédismerős ezt ajánlotta.
Egyébkéntma vásároltunk anyummal, kaptam tök jó fekete deszkás gatyát meg olyan kabátot, amire már nagyon fájt a fogam. S mivle igen csak be kell húznom a pocim, hogy valahogy álljanak rajtam a dolgok, most igazi ösztönzőerő van bennem, arra hogy elkezdjek megint edzeni, meg gyúrni, hogy valahogy jobban álljanak rajtam ezek a cuccok. Vissza sírom azokat az időket, amikor rendszersen úsztam, meg búvárkodtam :( (na most ide akartam egy képet belinkelni a kabátra, de közben az elemek bekrepáltak).
Nah mind1. A húgomból meg mára nagyon elegem lett, mindenbe beleköt, oksokodik, egyszer lecsapom.
süti beállítások módosítása