A méltóságom margóján

Elmegyek, mert hiszek abban, hogy nincs félnivalója társadalomnak tőlem és azoktól, akik velem együtt felvonulnak.

Elmegyek, mert nem értek azzal egyet, hogy míg a meleg szó értelmezésén megy a vita, addig ugyan ezek az emberek összemossák a magánélet és a szexuális élet jelentését.

Elmegyek, mert hiszek abban, hogy tettem és tettünk követendő példa mind a jelenlegi és az elkövetkezendő generációk számára, hogy ki kell állni a koholt vádak, a tudatlanság, a kettős mércék és a korrupció ellen.

Elmegyek, mert nem értek azzal egyet, hogy állandó hazugságspirálban kelljen élnem, csak azért, mert téves eszmék élnek a fejekben a homoszexualitással kapcsolatban.

Elmegyek, mert szeretném felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy míg engem és a hozzám hasonlókat vádolnak aberrációval és azzal, hogy eljövendő nemzedékeket fosztok meg a normális családhoz fűződő elidegeníthetetlen jogától, addig naponta vállnak gyermekek saját szüleik vagy közeli hozzátartozójuk kiszolgáltatott áldozatává.

Elmegyek, mert hiszem, hogy a te életed és boldogulásod, az ország és a nemzet jóléte nem attól függ, hogy én kibe vagyok szerelmes és kivel élek. Az én életemet viszont igen is megnyomorítja, ha belőlem bűnbakot és másodrendű állampolgárt csinál a társadalom puszta tévképzetek miatt.

1005945_295217770622425_63378374_n.jpg